Nägu Juuksed Keha ja toitumine Ilusoovitus
Kollektsioon Stiilivihjed Staari stiil Disain Pildigaleriid
Foorum Kosmopoliitne Fitness Suhted Sotsiaalia
Arvustused Persoon Mitmesugust Maru köögis
Kätlin Mariann Keilit

Eile avati meeleoluka peoga restoranide Bocca ja Chedi a’la carte terrassid

Saada sõbrale Prindi Teade toimetajale

femme.ee
05.07.2013
Foto: Maksim Toome

Eile avati meeleoluka peoga restoranide Bocca ja Chedi a’la carte terrassid.
 
Mahedaid bossanova rütme mängis  duo Jei Virunurm ja brasiillane Pedro Moreno, kellel oli see esimene kontsert Eestis. Maalikunstnik Anna Litvinova portreteeris i-padiga külalisi. Kõikidele külalistele pakuti jahutavaid jooke restoranide koostööpartneritelt: Jungent, Avallone, Prike, Bestwine, Liviko, Manipenny, Dunker, Pernod Ricard Estonia. Hõrgutavad suupisted olid valmistanud peakokad Nicolo Tanda(Bocca) ja Goh Wee Boon (Chedi).
 
Juba pikka aega pealinna armastatuimate restoranide hulka kuuluvad modernse Itaalia köögiga Bocca ja lääneliku Aasia köögiga Chedi avasid esmakordselt suveterrassid. Päikeselistel ja avaratel terrassidel on võimalus nautida kõiki a’la carte menüü roogi, suurepäraseid veine ja jahutavaid  jooke. 

Ava galerii klikates pildil!

Restoran Boccal on kaasaegne, lihvitud maitsete ja uuendusliku meelelaadiga Itaalia köök. Üle 40-aastase kogemusega peakokk Nicolo Tanda on hoidnud oma kõrgeid standardeid siin enam kui kümme aastat. Bocca on üks Eesti  hinnatumaid restorane, mis oma erilises vanalinna miljöös pakub võimalust saada osa peakoka mõtteviisist – hea toit, see on ehedad maitsed ja parim tooraine.
2012 – 12. koht Eesti 50 parima restorani hulgas
2011 – 3. koht Eesti 50 parima restorani hulgas
2010 – 3. koht Eesti 50 parima restorani hulgas
2009 – 6. koht Eesti 50 parima restorani hulgas
2008 – 2. koht Eesti 50 parima restorani hulgas
2005 – avaldati restoran Bocca kokaraamat „Modernne Itaalia köök  alla Bocca“
 
2003 – valiti ajakirja Restaurant (Suurbritannia) edetabelis maailma 50 väärikaima restorani hulgas 15. kohale
2001 – Eesti Kultuurkapitali arhitektuuri sihtkapitali aastapreemia restorani sisekujunduse eest
 
Chedi
on modernne käsitlus Aasia toidukultuurist. Kontrastid, maitsete sidumine ja erinevate toorainete ühendamine on see, kuhu tänapäevane Aasia köök suundub.
Chedi menüüs ei ole juhuslikkust. Iga detail on läbitöötatud, et saavutada tasakaal autentsete aasiapäraste maitsete, parima võimaliku tooraine ja tänapäevaste toiduvalmistamistehnikate vahel.
Meie menüüs ei ole juhuslikkust. Iga detail on läbitöötatud, et saavutada tasakaal autentsete aasiapäraste maitsete, parima võimaliku tooraine ja tänapäevaste toiduvalmistamistehnikate vahel.
Chedi on igal aastal 50 parima Eesti restorani esiviisikus. Aastal 2011 valiti Chedi ka parimaks Eesti restoraniks Tallinnas.
2012 – 4. koht Eesti 50 parima restorani hulgas
2011 – 1. koht Eesti 50 parima restorani hulgas Tallinnas
2010 – 4. koht Eesti 50 parima restorani hulgas Tallinnas
2009 – 3. koht Eesti 50 parima restorani hulgas Tallinnas
2008 – Hõbelusikas parima uue restorani kategoorias
Aastal 2008 valiti restoran Chedi MTÜ Gastronomy Awards Society of Estonia poolt korraldatud gastronoomiakonkursil Hõbelusikas parimaks uueks restoraniks.
 
Päikeseline lõuna- või õhtusöök restoranide Bocca ja Chedi terrassil ootab kõiki.
Soovi korral saab broneerida laua nii restoranides kui suveterrassil
Bocca +372 6117290 / Chedi +372 6461676

Meeldivaid maitseelamusi!

|
Teade toimetajale
Vestle foorumis
Populaarseimad vestlusteemad


Moekas
Femme uudiskiri

Kas oled unistanud deodorandist, mis poleks pealekandmisel külm ja märg, vaid siidiselt pehme ning kiirelt imenduv?
Cherry.ee - magusad pakkumised
Suhtun kiirmoe kettidesse:
Positiivselt, sest saab soodsa hinnaga moodsaid riideid
Negatiivselt, sest nende kvaliteet jätab soovida
Neutraalselt ja ostan, kui leian sobiva toote
Mis see kiirmood on
femme.ee kasutajatingimused registreeru kasutajaks uudiskiri reklaam koostööpartnerid kasutusõigus
© femme.ee